ANON - CASE #1

ANON - CASE #1

En anonym person som vi kallar Pella gjorde 24k på 1 månad med organiskt på TikTok

24 760kr på 30 dagar

Läs Artikel

Vi kommer att kalla den anonyma personen för Pelle

Dropshipping är en affärsmodell där man säljer produkter utan att behöva ha en fysisk lagerhållning, istället skickas produkterna direkt från leverantören till kunden. Detta gör det enklare för försäljare att starta e-handel utan att behöva investera i lagerkostnader.

Pelle är en entreprenör som bestämde sig för att prova på dropshipping och organisk marknadsföring på TikTok. Han började med att undersöka vilka produkter som var populära och lönsamma att sälja. Efter att ha hittat en nisch som han var intresserad av, började han bygga upp sin e-handelsbutik på en plattform som heter Shopify.

När butiken var uppe och igång, började Pelle arbeta med organisk marknadsföring på TikTok. Han skapade ett konto och började ladda upp videor som var relevanta för hans nisch och produktkategorier. Han använde också relevanta hashtags för att nå ut till sin målgrupp.

Genom att skapa engagerande och underhållande innehåll kunde Pelle locka till sig ett stort antal följare på TikTok. Han använde sin plattform för att visa upp sina produkter, svara på kunders frågor och dela tips och råd.

Eftersom TikTok är en visuell plattform, la Pelle stor vikt vid att skapa engagerande och estetiska produktbilder och videor. Han använde också relevanta musik och ljudeffekter för att göra sina videor mer intressanta.

Efter bara några veckor började Pelle se resultat från sitt arbete. Hans följarskara växte och han kunde märka en ökning i trafiken till sin webbplats. Eftersom han inte hade några lagerkostnader, kunde han hålla sina priser konkurrenskraftiga, vilket lockade ännu fler kunder.

Efter 1 månad hade Pelle tjänat över 24 760 kr i försäljning. Han fortsatte att arbeta med sin butik och marknadsföring på TikTok och kunde öka sina intäkter ytterligare över tid.

Att tjäna pengar med dropshipping och organisk marknadsföring på TikTok kräver en hel del arbete och ansträngning, men det kan vara en effektiv affärsmodell för den som är villig att lägga ner tid och energi. Med rätt produkter och marknadsföringsstrategier kan man bygga upp en framgångsrik e-handelsbutik och tjäna pengar online.

Läs nästa

Leila - CASE #2

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.