Leila - CASE #2

Leila - CASE #2

Leila gjorde med dropshipping och facebook ads.

300 000kr på 3 månader som 19 åring

Läs Artikel

Dropshipping är en affärsmodell där en försäljare säljer produkter utan att ha lagerhållning, istället skickas produkterna direkt från leverantören till kunden. Detta gör det enklare för försäljaren att starta en e-handel utan att behöva investera i lagerkostnader.

Leila är en entreprenör som bestämde sig för att prova på dropshipping. Hon började med att undersöka vilka produkter som var populära och lönsamma att sälja. Efter att ha hittat en nisch som hon var intresserad av, började hon bygga upp sin e-handelsbutik på en plattform som heter Shopify.

När butiken var uppe och igång, började Leila arbeta med marknadsföring. Hon skapade en Facebook-annonskampanj och riktade in sig på sin målgrupp. Genom att analysera resultaten från sina annonser, kunde hon justera och förbättra sin kampanj för att nå ännu bättre resultat.

Leila arbetade också med att optimera sin webbplats för att öka konverteringarna. Hon la till produktbeskrivningar och bilder som var engagerande och informativa för kunderna. Hon skapade också en FAQ-sida som svarade på vanliga frågor som kunderna hade.

Efter bara några veckor började Leila se resultat från sitt arbete. Hennes annonser blev allt mer effektiva och hon såg en ökning i trafiken till sin webbplats. Eftersom hon inte hade några lagerkostnader, kunde hon också hålla sina priser konkurrenskraftiga, vilket lockade ännu fler kunder.

Efter tre månader hade Leila tjänat över 300 000 kr i försäljning. Hon fortsatte att arbeta med sin butik och marknadsföring, och kunde öka sina intäkter ännu mer över tid.

Att tjäna pengar med dropshipping kräver en hel del arbete och ansträngning, men det kan vara en effektiv affärsmodell för den som är villig att lägga ner tid och energi. Med rätt produkter och marknadsföringsstrategier kan man bygga upp en framgångsrik e-handelsbutik och tjäna pengar online.

 

OBS!! Vi skriver enbart om personer som har bekräftat att de vill vara med i en artikel. Vi utelämnar ingen känslig information - enbart offentlig profil på sociala medier och chatt-konversation.

Läs nästa

ANON - CASE #1
16 årig - CASE #3

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.