Ehandel kurs - drop shipping kurs

Hej Everlycom-kund

 

Jag erbjuder genomgående 3-stegs utbildningsprogram och personlig handledning som ger dig möjlighet att behärska konsten av dropshipping. Tillsammans kommer vi att utforska och jag kommer att vara din pålitliga guide genom hela processen. Mina utbildningar är skräddarsydda för nybörjare och fokuserar uteslutande på de nödvändiga delarna som krävs för att du ska lyckas inom dropshipping och e-handel.

Så hur fungerar dropshipping? Det är ganska enkelt:

Först och främst köper jag in produkter till förmånliga priser, oftast direkt från tillverkare i länder som Kina. Därefter bygger jag upp din webbutik och listan över dessa produkter noggrant. Genom att designa butiken på ett tilltalande sätt strävar jag efter att skapa en känsla som påminner om etablerade varumärken. Det är den här känslan som kommer att få dina kunder att vara villiga att betala extra för att handla hos dig.

I stället för den traditionella e-handelsmodellen där du skulle behöva hantera ditt eget lager, tar jag hand om allt detta åt dig. När en order kommer in är det jag som ser till att produkterna packas noggrant och skickas direkt till dina kunder. Det här sättet att göra affärer eliminerar behovet av dyra lagerkostnader.

En sak att tänka på är dock att leveranstiden kan bli något längre med dropshipping. Om du har en långsiktig strategi för din verksamhet skulle jag starkt rekommendera att du överväger att ha ett eget lager istället för att enbart förlita dig på dropshipping. Det ger dig mer kontroll över leveranstider och kundupplevelsen på lång sikt.

 

Köp utbildningen här

 

Hälsningar William@Everlycom