16 årig - CASE #3

16 årig - CASE #3

Läs artikel

En anonym 16-åring har nyligen uppmärksammats för att ha omsatt 100 000 kr genom e-handel. Personens namn kan inte avslöjats, då han har berättat till sin mentor att han vill vara anonym.

Personen började intressera sig för e-handel första gången för 3 månader sedan och spenderade mycket tid på att undersöka olika marknader och trender. Efter att han har fått hjälp att identifiera en specifik produkt, bestämde sig Anonym för att starta butiken.

Personen använde sociala medier och andra digitala kanaler för att marknadsföra sin webbutik och locka kunder. Strategierna fick han utdelad av William@EverlyCom - då han var kund till kursen.

Genom att ha en noggrann plan för marknadsföring och en noggrann kontroll av kostnader, lyckades personen snabbt bygga upp en kundbas och öka sin försäljning. Efter bara tre månader hade personen nått sin första omsättningsmilstolpe på 100 000 kr.

Trots sin unga ålder har personen visat att det är möjligt att lyckas inom e-handel med rätt strategi och arbetsinsats.

Detta är ett exempel på hur e-handel kan vara en lukrativ affär för unga entreprenörer som har en passion för digital teknik och försäljning. Med rätt plan och engagemang kan vem som helst uppnå stora framgångar i e-handelsvärlden.

Läs nästa

Leila - CASE #2

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.